imrozian 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2010 Witam Szybkie pytanie w którym pliku można dodać/usunąć domyślnie blokowane domeny w panelu. Przykładowo próba dodania domeny google.com do panelu konta usera skończy się komunikatem: Cannot create domain Szczegóły That domain is on the forbidden domains list Tak więc chodzi mi właśnie o pliczek w którym to jest zapisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2010 /usr/local/directadmin/data/templates/forbidden_domains.list Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imrozian 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2010 Dzięki wielkie Szukałem tego od kilku dni właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 W jakim celu ludzie dodają takie domeny ? Co im ma to służyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 Z nudów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 Czy bardziej obciąża serwer jeśli mam w panelu dodane 100 domen, które nie sa podpięte ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 Po dodaniu przykładowo domeny wp.pl żadna poczta email wysyłana z innych domen, które obsługuje serwer nie będzie już dostarczana do użytkowników wp.pl, tylko lokalnie w obrębie serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 Po dodaniu przykładowo domeny wp.pl żadna poczta email wysyłana z innych domen, które obsługuje serwer nie będzie już dostarczana do użytkowników wp.pl, tylko lokalnie w obrębie serwera. Nie do końca jest to prawda... jednak ta wiedza tylko dla wtajemniczonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 Czy bardziej obciąża serwer jeśli mam w panelu dodane 100 domen, które nie sa podpięte ? Tylko minimalne, głównie przy przeliczaniu ilości zajętego miejsca na koncie. Musiałbyś mieć kilkanaście tysięcy pustych domen na koncie aby zauważyć różnicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach