XIN 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2010 osobiście nie polecam kupowanie z hitme ponieważ kupiłem vps i dalej go nie mam zaplacilem za niego 13 maja i nic pisze do nich ze nie mam go napisąłem im nr rachunku i login i nic nie odpowedzieli dalej odrazam hitme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz Cieślak 3 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2010 osobiście nie polecam kupowanie z hitme ponieważ kupiłem vps i dalej go nie mam zaplacilem za niego 13 maja i nic pisze do nich ze nie mam go napisąłem im nr rachunku i login i nic nie odpowedzieli dalej odrazam hitme Przelew może iść długo jeśli jest zlecony np. na poczcie. Proponuję skontaktować się telefonicznie z firmą, żeby wyjaśnić przyczynę braku zaksięgowania płatności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XIN 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2010 dostałem potwierdzenie że wpłaciłem kase płacilem przez dotapy pisze do nich coś sie tam zapytali i dlaej nie dali odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominikg 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2010 A ja napisałem do nich dzisiaj czekam od 6 godzin i zero odezwu od nich... Niech wkońcu pan Marek Bajerski mi odpowie, jeśli nie będzie odpowiedzi to ja nie kupuję u nich serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach