klito99 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Sprzedam skrypt : Panel serwerów Ventrillo Funkcje : <br style="font-weight: bold;">-Informacje o serwerze (Stan OnOff, Host, Port itd.) -Zmiana hasła do Logowania -JuniorAdmin -Logi logowania Panel admina : -Informacje (Ilość kont, ilość kont aktywnych / nieaktywnych) -Userzy ( Dodawanie / kasowanie konta) -Ustawienia serwera -Dodawanie serwerów Ventrillo !!!System sam wyłącza i blokuje konto po upływie ważności!!! Kupując ten skrypt nie masz prawa go odsprzedawać, udostępniać osobom trzecim!!! Kontakt: GG: 23582692 Allegro.pl : http://www.allegro.pl/item1049857386_ventrilo_panel_mega_promocja.html - P.S. Zajrzyj na inne aukcje ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Masz pozwolenie od autora panelu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Rafal 16:48:57 witam 16:49:02 witam Rafal 16:49:31 pisze w sprawie panelu 16:49:35 tak? 16:50:27 Panel został wycofany z sprzedaży iż okazało się ze nie mam prawa go odsprzedawać chodź kupiłem go za 300zł rok temu bez zadnego slowa ze nie moge odsprzedawać 16:50:37 no ale nie mam czasu sie klucic, wiec wycofalem... Fragment rozmowy ze sprzedajacym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Chłopaki, a nie mylicie czasem odsprzedawania( jednej kopii wielu klientom) ze sprzedażą własnej licencji na skrypt JEDNEJ osobie ? aha, dobra, widzę - pod licytacją były 3 licencje na sprzedaż;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach