Gość Webb Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Proszę was o podanie oferty do: Serwera www o parametrach: min.1GB pojemności 5GB transferu miesięcznego Firmę,która posiada FORUM Płatność SMS Nie mówcie o Boo.pl proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Witam Zapraszam do zapoznania się z ofertą GłowaNET W ofercie również konta SMS Pozdrawiam Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Adam, a Ty masz forum firmowe? Pewnie autorowi chodzi o szybki kontakt z firmą. Jeśli tak, to są lepsze i bardziej bezpieczne formy kontaktu z klientem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Adam ma forum firmowe, ale widzę, że coś obecnie nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Netarteria.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Chyba wezne w glowanet ale platnos plrzelewem bo dokupilbym domene .pl ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 http://forum.glowanet.pl/ glowanet ma forum i mi działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 tak teraz działa ale jak wchodziłem to nie działało, ale widocznie szybko naprawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 tak teraz działa ale jak wchodziłem to nie działało, ale widocznie szybko naprawił Mhm, problem z konfigiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach