evolucja 2 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Mama zamiar kupić dwie domeny: 1. Domena z nazwiskiem(tzn. np. 'nazwisko.com', i w tym wypadku zarezerwowana jest jest tylko .pl. Głównie zastanawiam się nad domenami .com, .eu, .net, .info 2. Strona będąca portfolio. Chodzu tutaj o evolucja.* I w tym wypadku dostępne są takiego jak: .eu, .biz, .info Proszę o pomoc w wyborze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Nic z tego nie rozumiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Nie da się nie rozumieć niczego Chcę zarejestrować dwie domeny. I was proszę o pomoc w wyborze końcówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 jak dla mnie to albo .eu albo .info, osobiście nie lubię .biz. Tak na marginesie nie zdziw się jak się okaże że będziesz miał do wyboru końcówkę, ale chyba tylko .de... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Okej, dla portfolio dużego wyboru nie ma. Biz całkowicie odpada, info jakieś takie chyba niepasujące jest. Rejestruje więc .eu @EDIT zarejestrowałem wszystkie trzy łączenie za 3.66zł A dla strony nazwisko.*? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 @EDIT zarejestrowałem wszystkie trzy łączenie za 3.66zł A sprawdź ile zapłacisz za rok to wtedy może sie okazać, że tak świetnego interesu nie zrobiłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 49zł za .eu. .info i .biz nie będę przedłużał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Nikt nie doradzi? Gdybyście wy mieli rejestrować domenę dla swojego nazwiska to z jaką końcówką? Tak jak mówiłem .pl jest już zarejestrowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 ja wtedy skorzystałbym z .com, wiele osób z mojego grona używa właśnie .com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Też tak myślę... I chyba się na to zdecyduję. Czy jeśli wiem, że domenę będę chciał zostawić sobie 4ever, to czy opłaca się zarejestrować od razu na 2 lata za 44zł(przy czym na jeden rok 10zł)? Czy jest szansa, że za rok przedłużenia będą tańsze niż 34zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 e tam, zapłać sobie za rok, w jakiejś firmie co ma tanie przedłużenia, a to co będzie kiedyś to szkoda sobie głowę zawracać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Polecam MasterNET.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Pierwszy raz słyszę o tej firemce. W czym niby ona jest taka szczególna? Na start zapłacę 35zł. W az za podobną cenę miałbym już na 2 lata domenkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 szczególne są ceny przedłużeń, poza tym to bardzo solidna firma oferta jest korzystna głównie dla osób rejestrujących domeny polskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 No faktycznie dla polskich są okej. Mi jednak chodzi o .com Widziałem, że na ovh.pl są po 20zł i rejestracja i przedłużenie. Pytanie tylko czy za rok też takie będą? Obecnie jestem skłonny kupić to na 2 lata za 44zł w az.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2010 już tłumaczę, te co mają .pl mam w masternet a to co jest globalne to właśnie w ovh Ceny raczej na 99% jeżeli nie spadną to nie wzrosną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach