outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Witajcie Czy ktoś z krakowa posiada internet w Netii ? Przesiadam się z tp neostrada 1mb. Jak działa ? Czy są przerwy w działaniu internetu ? Czy jakies inne uwagi ... ? Dziękuję za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Przyłączam się do prośby kolegi. Z chęcią poznam opinie o Netii i jakości ich usług na łączu TP w Krakowie, a szczególnie na zachodnich peryferiach Krakowa. Jestem w tej chwili niewiele przed końcem umowy i mam dylemat - Netia czy TP. W TP mam 1Mbps, plan przejścia na 6. Problemów nie miałem nigdy - przerw w dostępie po prostu nie pamiętam. Problemy techniczne rozwiązywane są sprawnie. Ostatnio ze względu na aneks do 6Mbps przepięli mnie między DSLAM i jestem podpięty do karty ADSL 2+. Synchronizację mam odpowiednią. Jak sami pracownicy mówią - umowa jeszcze nie obowiązuje, więc mogę ją zerwać. A promocja Netii wydaje się być ofertą wartą przemyślenia. Stąd przyłączam się do pytania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2010 chyba nikt nie ma w krk netii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2010 Na to wygląda. Z neostrady jestem zadowolony, ale nie wiem czy warto się pchać do Netii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2010 w TP neo moge mieć max 1 mb a w netii 2 mb .. dlatego pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marber 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2010 Panowie, Sprawdźcie ten formularz w "superkantarku" https://www.netiaonline.pl/skantarek/standard/start.do, wpisując numer telefonu lub identyfikator neostrady i adres instalacji łącza. On Wam powie jak szybki net możecie dostać od Netii. Teraz są promocje nawet na 2, 6, a nawet 10 i 20 mb, przy czym jest dobra cena przez całą umowę, a nie przez 3-9 miesięcy. pzdr PS. Wysyłałem kiedyś umowę do klienta w miejscowości Alwernia na zachód od Krakowa, ale do samego Krakowa jeszcze nie Pozdrowienia z Wielkopolski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2010 witamTak sprawdzałem i mogę mieć max 2 mb ale tu nie chodzi o dostępne łączne tylko o opinie tych którzy mają netie.. pomoc techniczna, łącze itd bo na necie można znaleść różne opinie w tym negatywne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marber 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 Szkoda, że nikt nie pisze. Chętnie bym przeczytał opinie klientów. Ja sprzedaję dla biznesu, więc klienci są spokojniejsi w wyrażaniu opinii. Z mojego prawie trzyletniego doświadczenia wynika, że każdy przypadek jest inny. Klient z Alwernii np. nigdy mi nie zgłaszał problemów ze swoim BSA. A wierzcie, że jeśli coś szwankuje, to klienci dzwonią. Ten rok jest w Netii rokiem jakości. W zeszłym roku pozyskaliśmy tylu klientów, że trzeba było nadrobić w jakości obsługi. Widać poprawę. Może Was zainteresuje jeszcze stronka www.pomoc.x.pl , tam jest omówionych wiele kwestii technicznych. salut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2010 no coż zobaczymy jak będzie , od sierpnia dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marber 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2010 Ceny na LLU i miedzi Netii są lepsze niż na BSA. 4mb - 49zł 8mb - 59zł 20mb - 69zł Inna sprawa, że nie wszędzie jest LLU i miedź Poza tym konsultantki Netii są faktycznie ładne, przynajmniej te z Poznania. Są również bardzo inteligentne i mają dobrą sprzedaż salut! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach