d0mena 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Witam, poszukuję hostingu w azji, obecnie mam http://shinjiru.com/webHosting/linuxSharedHosting/index.html pakiet Standard, ale niestety nie trzyma uptime co jest bardzo denerwujące. Budżet mam ok 300-500 zł rocznie, najchętniej Malezja, proszę o sprawdzone oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Zapytaj Mzone Group. Ostatnio też byłem nimi zainteresowany. Firma nie polska,a na forum potrafią się porozumieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Umiesz czytać ? Kolega jest zainteresowany krajami egzotycznymi (zapewne chce tam trzymać jakiś warez), a nie UK lub Francją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2010 Kolega jest zainteresowany krajami egzotycznymi (zapewne chce tam trzymać jakiś warez), a nie UK lub Francją. ^^KaMaZZ~.^ , mamy również serwer w azji, nie tylko UK i USA czy Francja. Ale na Azję oferujemy tylko i wyłącznie resellery, ze względu na małe zainteresowanie tą ofertą. Zapytaj Mzone Group. Ostatnio też byłem nimi zainteresowany. Firma nie polska,a na forum potrafią się porozumieć. Takie małe wyjaśnienie. Firma nie jest Polska, to się zgadza. MZone Group ma siedzibę w UK, i tu jest zarejestrowana, czyli działalność Anglielska. Jednak administratorzy i właściciel firmy są Polakami w 100% (chociaż nie tylko ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach