nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2010 Cześć, mam taki bardzoo nietypowy problem. Zainstalowałem xp prof corp z sp 3. Tuż po instalacji, wgrałem sterowniki. Chciałem zmienić them na "Luna" czyli standard, ale niestety nie było. Wszedłem w Windows/Resources/Theme i luna była kliknąłem 2 razy jednak był to ten sam them co mam obecnie (classic) Przekopiowałem pliki luny z kompa, i nadal to samo. Pomoże ktoś: - ) ? Samsung N150 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2010 Zainstalować normalnego Windowsa, a nie jakieś nliteowane badziewie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2010 Tylko że na HP te badziewie miało Lune ;} na lapku HP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Pomoże ktoś : < ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 Niech ci tam będzie. Uruchom usługę systemową KOMPOZYCJE/THEMES, bądź też spojrzyj do dziennika zdarzeń, czemu ona nie chce się uruchomić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2010 Mam to uruchomione, i nie działa :] Dziwny przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach