que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2010 Witajcie Dostałem maila od pewnej firmy z propozycją odkupienia domeny, którą dysponuje (unix.net.pl). Kwoty jaką mi zaproponowano nie będę podawał, bo w mailu poproszono mnie o dyskrecje. Waszym zdaniem ile taka domena może być warta,? W tych sprawach jestem kompletnym laikiem, a chętnie bym się potargował. Jeśli potrzebne do tego jest więcej informacji to w miarę możliwości postaram się je podać. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 18, 2010 W tym dziale prosimy nie umieszczać próśb o wycene domen. To tak (nawiasem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2010 To tak (nawiasem) Jakoś mi to umknęło, może ktoś przeniesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2010 Witajcie Dostałem maila od pewnej firmy z propozycją odkupienia domeny, którą dysponuje (unix.net.pl). Kwoty jaką mi zaproponowano nie będę podawał, bo w mailu poproszono mnie o dyskrecje. Waszym zdaniem ile taka domena może być warta,? W tych sprawach jestem kompletnym laikiem, a chętnie bym się potargował. Jeśli potrzebne do tego jest więcej informacji to w miarę możliwości postaram się je podać. Z góry dzięki za pomoc. www.di.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2010 www.di.pl Dzięki! Proszę o usunięcie/przeniesienie tematu bo nie powinien tu się znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach