doman_1 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie, szukałem ale nie znalazłem, więc postanowiłem się zapytać, czy istnieje ranking firm polskich oferujących hosting typu reseller?? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2010 W zasadzie nie ma takiego, ponieważ resellery są umieszczone na tym samym serwerze co sharedy. Więc patrz na ranking ISP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vogan 21 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2010 W zasadzie nie ma takiego, ponieważ resellery są umieszczone na tym samym serwerze co sharedy. Więc patrz na ranking ISP Nie zawsze. W przypadku kont Hosting Dedykowany z naszej oferty klient ma VPS z panelem DirectAdmin na poziomie Reseller. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2010 Praktycznie każda firma posiada w swojej ofercie konta reseller, rankingu takowego nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotreksmoq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2010 Też szukałem porowniania i takowego nie ma. Najlepiej samemu poszukać i samemu porównać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach