Paladyn 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Witam, szukam hostingu pod mały sklep internetowy (ok. 100 produktów na start). Sklep jest raczej z branży niszowej, dlatego nie spodziewam się zbyt dużego ruchu (na początku przynajmniej). Jednak ważne jest, żeby działał sprawnie. Skrypt sklepu jest napisany w Smarty. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nuCode 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2010 linuxpl zawsze i wszędzie pod małe strony itp tanio i w 100% bezawaryjnie , nudno wręcz mam tam 3 konta nie mam nic wspólnego z administracją tego hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2010 A ja jak zwykle polecę usługi firmy Hekko.pl oraz firmy IONIC.pl. Jeżeli chcesz również zarejestrować domenę to sprawdź ofertę MasterNET.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Maj 21, 2010 Jak mały ruch to nawet możesz taniej- w glowanet.pl masz za 22zł najniższy pakiet. Ten z linuxpl na razie niepotrzebny- na początek zbyt wysoki wg mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach