Gość Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Witam, Z racji tego, iż w dniu 15 czerwca br. wygasa mi umowa z jedną z firm branzy SEO na obsługę i rozwój firmowego zaplecza oraz brakiem chęci dalszej współpracy (tłumaczonej brakiem środków finansowych na rozwój) oferuję swoje usługi w zakresie programowania systemów informatycznych (strony www, systemy cms, narzedzia) dla potrzeb SEO/SEM. Dla Twojej firmy wykonać mogę: - stronę www (np. autorski sklep, autorski cms, autorski system sprzedażowy/zamówieniowy/kontaktowy) - stronę www opartą o popularne CMSy (WordPress, Drupal) - narzędzia SEO dedykowane (dodawarki do katalogów, monitoring pozycji, system wymiany linków) - aplikacje dla SEO pod zaplecze wysokiej jakości (zapleczowe systemy CMS, spamiarki, systemy obsługi zaplecz) - autorskie systemy klasy miniCRM (obsługa klienta, ciągłość korespondencji, kontrola projektów) - zcentralizowane systemy zaplecza pozycjonerskiego (edycja całego zaplecza w jednym panelu) I wiele więcej - jedynymi ogranicznikami są mój czas oraz Twój budżet. W swojej rpacy korzystam z: - PHP w wersji strukturalnej i obiektowej (znajomość CakePHP, CodeIgniter) - Ruby on Rails - MySQL, SqLite, PostregreSQL - XHTML, CSS - JavaScript, AJAX (jQuery, Prototype, EXT JS) - XML, XSLT Znane dosyć dobrze są mi zagadnienia: - mod_rewrite - webservices, systemy rozproszone - web usability - optymalizacja zapytań SQL - "wyciąganie" danych ze stron - API Allegro, DirectAdmin, HRD.pl - wysokiej jakości cięcia designów z *.psd do xhtml/css (z DUŻYM nastawieniem na jakość kodu) Z chęcią podejmę długotrwałą współpracę z agencjami interaktywnymi za zasadach pracy na umowę o pracę, umowe o dzieło/zlecenie. W przypadku większych projektów możliwość spotkań w celu ustalenia szczegółów. Pełne moce przerobowe dostepne od 15-20 czerwca. Kontakt: bok@seoservice.pl +48 726 279 906 Pozdrawiam, Łukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach