Leone 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 Witam ponownie.. Niestety znowu nie chce działać, pojawia się ten sam błąd.. Ustalanie adresu serwera vplus.pl I po pewnym pojawia się komunikat, że nie da się połączyć. Próbowałem zmienić dny u siebie, jednak to nic nie dało, problem nadal jest.. Co można teraz zrobić? Wysłany Sro Paź 26, 2005 8:54 am: I tym razem nie mogę się połączyć nawet przez IP (62.75.214.125), pojawia się komunikat: Połączenie zostało odrzucone podczas próby kontaktu z serwerem 62.75.214.125 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 Moze w nocy byly jakies prace nad serverem. Sprawdz teraz mi dziala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leone 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 ehh.. teraz rzeczywiście działa.. mogłem o tym pomyśleć, że to jakieś prace, ale jednak do tej pory były jakieś informacje, że coś będą robić, a tym razem nic.. Nie mniej, problemu już nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach