banan100 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Szukam taniego hostingu pod forum z PHPBB3, myślę, że maksymalna liczba użytkowników to 1000. Wraz z kontem chcę kupić w tym samym miejscu domenę. Hosting musi być niezawodny:) Jakieś propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Rozumiem, że 1000 zarejestrowanych, a ile maksymalnie online? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banan100 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 nie wiem max 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 to jeszcze zapytam tylko jaka Cię interesuje pojemność i transfer? aha i budżet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Napisałeś maksymalna liczba osób 50, ale to forum już działa czy dopiero rusza? NIe musisz kupować domeny w tej samej firmie, domenę kupisz tam gdzie taniej i zaparkujesz na swoim serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Domeny : MasterNET.pl Hosting : Hekko.pl, Ionic.pl Polecam z własnego doświadczenia. Sprawdź też ofertę firmy GlowaNet.pl, wiele osób chwali ją na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banan100 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 a na linuxpl zainstaluję to forum? czy byłby tu ktoś, który przenosi fora z phorum.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Zainstalujesz. Naprawdę, mało który hosting nie pozwala na instalację PHBB3, ważne, żebyś nie przekraczał limitów. Ze swojej strony mogę polecić YES24.PL i glowanet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 to ja dorzucę mzone, linuxpl.com, ionic, vipower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Domene zakup w http://masternet.pl & konto hostingowe na http://vipower.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Nic nie stoi na przeszkodzie aby zakupu domeny i hostingu dokonać w jednej firmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach