baalzahmon 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Wiem, że to może zabrzmieć głupio, ale czy jest możliwość w jakiś sposób opłaty instalacyjnej w któryś z w/w serwisów ? Oprócz OVH i wykupienia na 12 miesięcy z góry. Jeżeli masz Serwer w którejś z firm chętnie odkupię, bądź jeżeli masz podobny do SP Mini / SP BestOF LUB EQ4 i EQ6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DE50.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Wiem, że to może zabrzmieć głupio, ale czy jest możliwość w jakiś sposób opłaty instalacyjnej w któryś z w/w serwisów ? Oprócz OVH i wykupienia na 12 miesięcy z góry. Jeżeli masz Serwer w którejś z firm chętnie odkupię, bądź jeżeli masz podobny do SP Mini / SP BestOF LUB EQ4 i EQ6 Może zainteresuje Cię oferta z mojej stopki ? Maszyny z hetznera z setupem 399 zł brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baalzahmon 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Interesuje, info poszło na PM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Ile jesteś w stanie przeznaczyć funduszy na EQ4??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach