Gość Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Cześć, Jak wiecie, jestem wieloletnim użytkownikiem WHT i część osób zna mnie bliżej niż po nicku. Od pewnego czasu planowałem przejście z pracy na etacie (jak wiecie, jestem nauczycielem w prywatnym zespole szkół) na freelancing i wszystko wskazuje na to, że w ciągu 2-3 miesięcy stanę się "wolny". Aktualnie jestem na etapie kontaktowania się z ludźmi, z którymi będę mógł współpracować w przyszłości w trzech głównych obszarach: - edukacja (nauczanie języka angielskiego biznesowego i ICT) - projektowanie stron internetowych (czyli po prostu webmasterka) - tworzenie aplikacji online (tu niewiele mogę napisać, bo jednak chciałbym utrzymać pomysły na moje projekty w tajemnicy) Wszystkie moje pomysły i projekty w większym lub mniejszym stopniu związane są z jednym z w/w punktów. Mam czas, minimum finansowe (mogę czekać do pół roku na zyski z danego projektu) i dużo zapału. Oprócz najbliższych znajomych, którzy już wiedzą (albo wkrótce dowiedzą się) o moich planach, postanowiłem poszukać wartościowych ludzi w Sieci, a przede wszystkim w tej części Internetu, którą znam ja i która zna mnie. Stąd moja odezwa na WHT : ) Jeśli prowadzisz własną firmę (albo masz firmę rodzinną, przy której działasz), jesteś w podobnym położeniu, co ja, albo dopiero kończysz studia i szukasz pomysłów na start-up, to zapraszam do kontaktu. Jeśli prowadzisz firmę i szukasz pracownika w w/w obszarach do zatrudnienia "z doskoku" na umowę o dzieło, jestem do dyspozycji. Interesuje mnie region Trójmiasta, choć bez problemu mogę pracować korespondencyjnie. Dziękuję za uwagę : ) Miłosz / Sponsi więcej informacji o mnie: www.sponsi.net e-mail: milosz@epoczta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach