webtronic 4 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 Witam Poszukuję serwera o parametrach: Proc 2x2Ghz 2gb ram 2 dyski w raid 1 (160 lub 250 GB) transfer 500 GB łącze 10 lub 100 Mbit Panel DA Czekam na oferty. Pozdrawiam Radek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 Witam Poszukuję serwera o parametrach: Proc 2x2Ghz 2gb ram 2 dyski w raid 1 (160 lub 250 GB) transfer 500 GB łącze 10 lub 100 Mbit Panel DA Czekam na oferty. Pozdrawiam Radek Witam, proponuję: http://www.webhostingtalk.pl/topic/23881-5-serwerow-w-promocyjnej-cenie/ 10Mbps do tej oferty to nie problem, jak i drugi dysk, możemy z tego zrobić pakiet transferu zamiast nie limitowanego ruchu by było ciutkę taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtronic 4 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Witam Serwerek będzie służył do hostowania kilku stron i na kilka botów. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuomenuCentras 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 mogą być zainteresowani w serwerze z sąsiadami? powinien być dobry rzeki Ping. Intel Procesor: E6500 2x2.93GHz RAM Memory: 2 GB DDRII Hard drive: 2x 1TB SATA RAID massive: Software RAID 1,0 Technology: No hotswap Server platform: Intel components Bandwidth: 10 Mbps , 500GB Root access, IP KVM, Remote power management: + DirectAdmin + Setup - free. Cena > 46 Euro ~ 183 PLN Test ping: 77.79.12.1 Test download 100mb: http://duomenucentras.lt/bigfile.bin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DE50.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 [Dedykowany] W Polsce Jeśli Polska to sąsiad Polski ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom3kk Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 49 euro http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/rootserver-produktmatrix/ bezkonkurencyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuomenuCentras 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Jeśli Polska to sąsiad Polski ... Nie bój się konkurencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Nie bój się konkurencji Absolutnie się nie boimy, ale na tym forum obowiązują pewne zasady a już na pewno nie powinno się tolerować ordynarnego spamu w postaci wklejania oferty zagranicznej userowi który prosi o lokalną. Jeśli się mylę poprawcie mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuomenuCentras 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Absolutnie się nie boimy, ale na tym forum obowiązują pewne zasady a już na pewno nie powinno się tolerować ordynarnego spamu w postaci wklejania oferty zagranicznej userowi który prosi o lokalną. Jeśli się mylę poprawcie mnie. I przeczytaj regulamin i biorę je. Czy chcesz mnie usunąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SimpleServer.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Zapraszam do do zapoznania się z naszą ofertą serwerów dedykowanych opartych na podzespołach Intela. Szczegółowy cennik znajduje się na naszej stronie Internetowej dostępnej pod adresem www.SimpleServer.pl Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawidPartyka 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2010 Moja propozycja to: Pentium D 2x2.8Ghz 1G ramu 2 dyski twarde 2x160GB SATA Transfer 1500GB/mc Łącze 10mbps System Linux dowolna wersja. Lokalizacja Rybnik Instalacja 100zł Abonament: 210zł Dodatkowe opcje: Indywidualny UPS: 25zł/mc jak co mój tel: 694590047 nasza strona: www.polskie-serwery.net Na życzenie możemy wgrać oprogramowanie typu apache, proftpd, phpmyadmi, mysql, webmin. Niestety Panelu DirectAdmin nie możemy zapewnić gdyż nie posiadamy licencji na niego. Możemy zaproponować inne panele alternatywna na wolnej licencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach