baalzahmon 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 Poszukuje VPS-a o troszkę niestandardowych parametrach. Przestrzeń dyskowa: 30 GB (najlepiej 60 GB) Pamięć operacyjna: 256 MB (najlepiej 512 MB) << Gwarantowanej Zegar procesora: 700 MHz (najlepiej 1 GHz) Transfer miesięczny: 200 GB (najlepiej 400 GB) IPv4: 2 (najlepiej 4) System operacyjny: Debian / Slackware Jeżeli chodzi o kolokację, może być za granicą, jak i w Polsce nie ma różnicy to dla mnie. Interesują mnie oczywiście górne granice podanych wartości. Bądź wyśrodkowane. Interesują mnie 2 sztuki na początek, później stała współpraca oraz kolejne zamówienia na vps-y. PILNE. KONTAKT: E-mail: baalzahmon@gmail.com GG: 1317325 TEL: 793-605-045 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 Sprawdź ofertę firmy ionic.pl Szczerze polecam ich usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baalzahmon 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 http://ionic.pl ma niestety za małe parametry VPS-ów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 http://ionic.pl/vps.htm co ma za małe? ma większe parametry niż ty podałeś... aaaaaaa fakt szukasz takiego vpsa per 20zł miesiąc i już za małe? Z fusów nie wywróżymy no ssory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baalzahmon 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 jarek: nie szukam takiego za 20 zł, i przepraszam, źle zobaczyłem. DamianM A-H: odezwij się na gg: 1317325 na pewno się dogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 to może podaj widełki cenowe to wtedy pomożemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baalzahmon 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 W sumie to dość rozległe od 1 Zł powiedzmy do 122 brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2010 a jak wygląda kwestia wirtualizacji i obsługi (root/managed)? tzn. jaką byś chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach