Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2010 Witajcie, szukam 1-2 osób z pomysłem do prowadzenia portalu czarnuchy.com. Oferuję domenę i hosting 2GB/15GB (z możliwością powiększenia) Czekam na propozycje pod numerem gg: 5512858 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2010 Co dajesz w zamian?? Domene przekazujesz (cesja) czy zostaje u ciebie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2010 Mhm, w Polsce akurat jest to rasistowski zwrot i jak się nie mylę zakazany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2010 Domena zostaje u mnie. Tematyka portalu nie będzie rasistowska, ani obraźliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2010 Sama domena już jest :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2010 Już gdzieś to przerabialiśmy........ Domena u ciebie, hosting u ciebie, a ja jako prowadzący co bedę z tego miał?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2010 a ja jako prowadzący co bedę z tego miał?? Będziesz przewodniczącym klubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 15, 2010 Nie klubu, tylko klanu! ; P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2010 To może tak w podsumujmy... trochę uśmiechu dla Kolopika na pocieszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach