mrkowal 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2010 Witam, Przepraszam jeżeli nie w tym dziale napisałem, ale ten wydaje się mi najwłaściwszym. Mam stronę www (strona w języku polskim) która ma takie statystyki: Unique visitors (miesięcznie)187000 Number of visits (miesięcznie) 561000 Mam chętną osobę na baner o wymiarach 372x90. Baner byłby wyświetlany przez miesiąc. Ile mogę za taki baner poprosić pieniążków Nigdy się tym nie interesowałem - a dodatkowa kaska zawsze się przyda Dziękuję za ewentualną pomoc w odpowiedziach do tego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2010 A możesz powiedzieć jak rozkładają się wejścia: organiczne / wyszukiwarki / kierowane + aktualny współczynnik odrzuceń strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrkowal 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2010 A możesz powiedzieć jak rozkładają się wejścia: organiczne / wyszukiwarki / kierowane + aktualny współczynnik odrzuceń strony? Jeżeli Awstats ma te dane to mogę podać - tylko nie wiem o które chodzi dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach