jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2010 Interesuje mnie lista firm hostingowych, ktore sprzedaja serwery wirtualne i maja na serwerach PHP 5.3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2010 Listy pewnie nikt nie posiada, musisz pytać w BOK. My np. posiadamy php 5.3.2 w ofercie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2010 No wiem ze listy nikt nie posiada. Interesowala mnie informacja od hosterów lub ich klientów, w domyśle hosting renomowanych polskich firm. Dziękuje hekko ze odpowiedzialeś. Ktoś jeszcze sprawdzi jaka ma wersje PHP ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2010 Dziękuje hekko ze odpowiedzialeś. Ktoś jeszcze sprawdzi jaka ma wersje PHP ? 5.3.2, 5.2.13, 6.x, 4.4.9 (a na życzenie każdą inną). Ustawienia php.ini dostępne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach