filip955 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Z racji, iż trzymam wiele domen klientów potrzebny hosting bez padów, zaufany. Pojemność - ~2GB Transfer - ~30GB Bazy, email i domeny unlimited. Dość małe obciążenie html+php, ew. na niektórych autorskie skrypty php, nie ma dużego ruchu. Mzone mnie interesuję lecz SW4000 ma limited. Widełki - ~100zł/rocznie. Z firmą chcę się związać na dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Nasza firma ma dla Ciebie propozycje w postaci Pakietu Serwera Reseller o parametrach : Pojemność: 4GB Transfer 25GB Transfer roczny 300 GB Bazy MySQL nielimitowane Konta E-MAIL nielimitowane Panel Direct Admin TAK Konta FTP nielimitowane Okres testowy 7 dni TAK Kopie bezpieczeństwa TAK Przekierowania Email TAK Autorespondery TAK Własne filtry poczty TAK Limit domen NIE CGI TAK mod_rewrite TAK mod_python TAK mod_perl TAK CRON TAK PHP5 TAK Dodatkowe IP :TAK Lokalizacja : POLSKA 17.00 PLN miesięcznie 47.00 PLN kwartalnie 85.00 PLN półrocznie 150.00 PLN rocznie Pomoc techniczna 24/7 Zapraszamy do testu usługi zawsze możesz zrezygnować bez żadnych zobowiązań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Autor pisał o ok. 100zł rocznie, a Ty dajesz coś za 150... pewnie netto w dodatku : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Autor pisał o ok. 100zł rocznie, a Ty dajesz coś za 150... pewnie netto w dodatku : ) Cena Brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Webh.pl - pakiet medium. Jeżeli zrezygnujesz z 3GB powierzchni dyskowej to otrzymasz bazy danych b/o. Oferta obowiązuje tylko przy płatności rocznej. Usługi zakładane są na markowym sprzęcie IBM, DELL. Wszystkie nasze serwery zlokalizowane są w Polsce ( Łódź). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnixStorm.org 327 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2010 Z racji, iż trzymam wiele domen klientów potrzebny hosting bez padów, zaufany. Pojemność - ~2GB Transfer - ~30GB Bazy, email i domeny unlimited. Dość małe obciążenie html+php, ew. na niektórych autorskie skrypty php, nie ma dużego ruchu. Mzone mnie interesuję lecz SW4000 ma limited. Widełki - ~100zł/rocznie. Z firmą chcę się związać na dłużej. Witam, Możemy zaproponować w podobnej cenie jeden z dwóch pakietów u nas: "Biznes-1" lub "Max-1". Aktualnie wszystkie w promocji w przypadku płatności rocznej - 73,20 zł lub 113,46 zł brutto/rok. Serwery zlokalizowane w Warszawie, na porządnym sprzęcie, łączach i z wydzielonymi bazami danych na osobne maszyny. Link do oferty: http://www.unixstorm.org/Konta_WWW.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2010 A co powiecie o ovh.com ? Pierwsza taryfa ciekawa jak dla mnie, 1000domen, lecz nie mogę się doczytać ile baz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2010 o ile dedyka można u nich brać, to hostingiem współdzielonym lepiej sobie głowy nie zawracać. Zdecydowanie odradzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach