marcel. 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Witam. Mam zamiar zakupic sobie domene, lecz nie bede jej napewno odnawiać, chodzi o domene .pl, wiec zalezy mi na tym, aby byla jak najtansza, no i najlepiej mozliwosc uzyskania kodu authid, bo wszystkie domeny chcialbym miec u 1 operatora, lecz jezeli sie nie da, to trudno :-) Czekam na propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Witam. Mam zamiar zakupic sobie domene, lecz nie bede jej napewno odnawiać, chodzi o domene .pl, wiec zalezy mi na tym, aby byla jak najtansza, no i najlepiej mozliwosc uzyskania kodu authid, bo wszystkie domeny chcialbym miec u 1 operatora, lecz jezeli sie nie da, to trudno :-) Czekam na propozycje. hrd.pl taniej nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcel. 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Z tego co widze to w hrd.pl - 10 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Cena netto 10,00 Cena brutto 12,20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Jeśli tak to ja polecam az.pl, jedna domena .pl dla osoby indywidualnej jest za darmo, mozliwosc uzyskania kodu authInfo, nie trzeba przedłużać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Masternet.pl : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 również polecam masternet.pl ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcel. 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2010 A co sadzicie o xip.pl i lh.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcel. 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2010 sama domena, hosting mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 13, 2010 m.p po raz kolejny przypominam, że należy przestrzegać, że link jest z refem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach