miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Witam mam problem. Mam zainstalowany panel na serwerze by Marczak do ventrilo. Gdy chcę w panelu włączyć jakiś serwer to nie chce się włączyć. Czy miał ktoś taki problem??? Proszę o pomoc. Crony sa ustawione, chmody te co trzeba na 777 Ocbg.??? Proszę o szybką odp. Czekają + ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Nikt stąd nie zna budowy panelu, więc ciężko będzie pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 I raczej nikt tu nie leci na plusy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 i malo kto wspiera pirackie ventrilo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Na pliki z końcówką .sh nadaj chmody +x 1.sh, bt.sh itd. Jak wpiszesz mc będą się "świecić na błękitny" BTW Popraw kod panelu. Wejdz do /var/mail/root i przeczytaj jaki błąd ci wypluwa. Będzie coś takiego: "/bin/sh: /var/www/panel/files/sprawdz.sh: /bin/bash^M: bad interpreter: No such file or directory" Edytuj pliki vim'em i pousuwaj "^M" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2010 ehh próbowałem wszystkiego co tutaj napisaliście :/ nic nie dziala prosze o kontakt gg:1359087 jezeli ktos wie o co chodzi :/ siedze na niewidoku :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2010 Heh... Autor... że tak powiem gdy ja jestem jego nie ma .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2010 Nie dziwię się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2010 Migusław - napisz na pm to Ci pomogę. // A teraz skorzystam z okazji, że jest temat o Marczaku - sorry że tak tutaj, ale inaczej się nie da, bo na gg ustawiasz się na niewidoczny jak ja się pojawiam, a pieniądze dostałeś z góry...: Marczak, czy Ty o mnie nie zapomniałeś czasem? Za panelem, a raczej rzekomymi dodatkami, które posiadałeś już gotowe specjalnie dla mnie czekam już 4 miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Playordie 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2010 A crona ustawiles?? Zapewne chodzi wlasnie o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2010 crony ustawione i wszystko misioN juz nie potrzebuje pomocy udało się .... Kumpel mi naprawił cos tam przeprogramował i działa... mówił tak: "Ten panel jest tak zje***ie napisany, że połowe trzeba poprawiać..."... No ale cóż działa to narazie się ciesze Dzięki wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vps 4 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2010 Migusław - napisz na pm to Ci pomogę. // A teraz skorzystam z okazji, że jest temat o Marczaku - sorry że tak tutaj, ale inaczej się nie da, bo na gg ustawiasz się na niewidoczny jak ja się pojawiam, a pieniądze dostałeś z góry...: Marczak, czy Ty o mnie nie zapomniałeś czasem? Za panelem, a raczej rzekomymi dodatkami, które posiadałeś już gotowe specjalnie dla mnie czekam już 4 miesiąc. Ja też miałem pewne problemy, nieco inne, ale poradziłem sobie. Odradzam interesy z tym chłopakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2010 Ja też miałem pewne problemy, nieco inne, ale poradziłem sobie. Odradzam interesy z tym chłopakiem. Potwierdzam ;] słyszałem dosyć ciekawą historie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2011 @up Jaką? Ciekawi mnie to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil306 35 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2011 tak! zasiadam i tez posłucham historii z wht:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach