Gość Webb Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Potrzebuje Resellera: -do roznych moich stronek -do przechowywalni danych (z 3gb) -z transferem z 10gb /mies -z szybkim kontaktem -z zaufana firma -firma ktora da mi do serwera domene .pl (oczywiscie moge doplacic z 12zl/rok) -ktory sie nie rozpadnie - bede uzywal z 2-5 i wiecej lat jak sie mi hosting spodoba (do tej pory uzywalem hostingu 4 lata) -Serwery w polsce -Firma,strona tez po polsku -Hmm DirectAdmin Czyli tak z: 7GB powierzchni 10GB transferu miesiecznego Jak najtanszy. Gdyz pierwszy raz bede mial reseller. Prosze o szybkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Po pierwsze primo: jak lubisz porządki, to umieszczaj tematy w poprawnej kategorii Po drugie primo: przeczytaj regulamin. Po trzecie primo: neteasy.pl, freecast.pl, hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 i Mzone group http://www.mzhost.co.uk/reseller_lista.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Kolopik: odnośnie wytykania błędów - wiesz co znaczy słowo primo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Kolopik: odnośnie wytykania błędów - wiesz co znaczy słowo primo ? Kiepskich oglądasz? Zrobiłem to umyślnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Niestety nie podałeś nawet widełek, to nie wiem, czy szukasz "wypasa za 10zł miesięcznie" czy rzeczywiście mam Ci polecić coś porządnego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Dobry nie musi byc oby nie bylo czestych awari.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 http://www.freecast.pl/cart.php?gid=21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 freecart jest na active-hosting no nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2010 ja zapraszam do skorzystania z tej oferty: max-hosting z tą różnicą że powierzchni jest 5GB + panel resellerski. test 7 dni bez żadnych zobowiązań, przy płatności rocznej domena pl gratis, w innym przypadku 12zł. brutto. PS to nie jest wyjątek 5GB powierzchni, tak otrzymuje każdy klient który korzysta z tego konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach