Gość Webb Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Potrzebuje WWW: -do roznych moich stronek -do przechowywalni danych (z 3gb) -z transferem z 10gb /mies -z szybkim kontaktem -z zaufana firma -firma ktora da mi do serwera domene .pl (oczywiscie moge doplacic z 12zl/rok) -ktory sie nie rozpadnie - bede uzywal z 2-5 i wiecej lat jak sie mi hosting spodoba (do tej pory uzywalem hostingu 4 lata) -Serwery w polsce -Firma,strona tez po polsku -Hmm DirectAdmin badz wlasny. Czyli tak z: 7GB powierzchni 10GB transferu miesiecznego Prosze o szybkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Z tego co mogę polecić to hekko.pl, neteasy.pl, prohost.pl. Kolejność przypadkowa Jak pakiety nie pasują to poza prohost raczej możesz pytać o dostosowane do własnych potrzeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Przydałby mi się jednak reseller,temat do zamkniecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach