smartpointer 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Oto typowy wyborca: czy ona naprawdę wie co dla CIEBIE jest najlepsze? sam zdcyduj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ranma_man 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 http://rroarr.blog.pl/komentarze/index.php...hp?nid=10323734 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 wybiorą kaczora i trzeba bęxzie zamknąc forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 wybiorą kaczora i trzeba bęxzie zamknąc forum .. i wyemigrowac do lepszych krajow Albo miec nadzieje ze ptasia grypa go szybko wykonczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Kacza grypa blisko :/ Bedzie zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diwi 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 No i niestety według sondaży kaczka wygrała . 53% osób które głosowały to idioci :/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Oglaszam zalobe narodowa na czas kadencji obecnego prezydenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Jak dobrze, że zawczasu uruchomiłem opcje "filtruj krzywe mordy" w telewizorze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świstu 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Tragedia... Frekwencja ~50%, ponad 50% głosów na Kaczyńskiego. Czyli co czwarta osoba popiera go... Chyba pójdę na ulicę i co czwartą osobę pobiję :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Ja tez (prawie) co czwartą bo mnie na tuska nie stać ... Edit: Wyborcza jutro napisze Tusk prezydentem* a na dole dopisze: * - Półtuska Dobrze bo przynajmniej ta mass propaganda sie skonczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Idź już i nie odstraszaj swoich klientów . Już jutro nowy numer Naszego Dziennika! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Czekam ze zniercierpliwieniem , widze ze wiekszosc forumowiczy ( przynajmniej tych ktorzy sie wypowiedzieli w tym topicu ) są albo za młodzi albo niedoinformowani a i jedno i drugie nie wpływa pozytywnie na wypowiedzi , dlatego sądze żę jakakolwiek dyskusja nie bedzie stała na wysokim poziomie zarówno merytorycznym jak i kulturalnym . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Własnie tak. Spójrz w wolnej chwili na to jak kształtuje się struktura poparcia (wielkość miast, wiek, wykształcenie) dla każdego z kandydatów. To tyle ode mnie, bo polityka mnie zatrważa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 fujara - to dla Ciebie: Prezes PiS Jarosław Kaczyński podziękował Radiu Maryja i jego dyrektorowi o. Tadeuszowi Rydzykowi oraz Ryszardowi Bugajowi i Adamowi Gierkowi za poparcie Lecha Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich. Taka właśnie bedzie Polska, duch Gierka i ludzie Radia Maryja Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PasjaGSM 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 W weekend byłem w pracy pod Kaliszem. W wioskach po 10-15 domów zbierałem podpisy pod zmianą lini energetycznej. W kilku domach w dniu dzisiejszym głównym teematem były wybory. Wiecie dlaczego ludzie na Kaczyńskiego głosowali? Bo tak na kazaniu im ksiądz kazał "Spełnijcie swój chrześcijański obowiązek i głosujcie na Kaczyćskiego". I mówią że kościół się do polityki nie miesza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Włascieiw macie racje mogłem glosowac na tuska , w koncu to on po ponad ~20 latach malzenstwa wzial slub koscielny - data nie przypadkowa tuz przed kampanią wyborcza - prawdziwy katolik . RM nie słucham ( brak czasu ) poglady bliskie moim , bezsciemy lepiej oczywiscie byc popieranym przez kwasniewskiego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 aaaaa NIE tylko nie kaczka !! On sie nadaje do tarcia charnu nie prezydentury :/ "Świat schodzi na psy ..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Mam nadzieje, ze zdajecie sobie sprawe, ze ten temat zostanie usuniety? Nie chce tutaj rozlewu krwi. http://krowa.art.pl/crazy_duck.jpg http://www.bober.geminus.pl/kaczor.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Lepiej wcześniej niż później . Albo zamknij lepiej, bo jest "pouczający". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 " aaaaa NIE tylko nie kaczka " Tu sie zgodze w 100% tylko nie kaczor donald ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 Tu sie zgodze w 100% tylko nie kaczor donald ... no i po co to piszesz ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smartpointer 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2005 jeśli ktos prowdzi działalnośc gosp. to bardzo dotkliwie odczuje "solidarne" rządy, jedno w tym wszystkim jest pocieszające już po roku wszyscy go będą mieli dość, a na drugą kadencję nie ma nawet co liczyć, w przeciwieństwie do Tuska, który napewno zdobyłby dużą sympatię i został na 10 lat a zobaczycie jakie jaja będą jak Kaczyńskiemu uda się wprowdzić zapowiadane dekrety :| ale ten temat faktycznie można zamknąć, bo dyskutować można bez końca a wyniku sie juz nie zmieni (trzeba było głosować jak był jeszcze czas!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2005 Oby "ubiezpiecznie od bezrobocia" to był tylko kit wciśnięty wyborca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2005 KWA KWA KWA! KWA KWA? KWA! KWA KWA KWA, KWA. OMG ludziom sie w dupach poprzewracało. Tusk niemalże sie nie popłakał :/. Ja bym radził PO ostro przygotowywać się do następnych woborów. Rydzyk żądzi, jak rydzio powie tak ma być :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach