Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Ktoś chętny na małe piwko w sobotę w Lublinie? Zaczynamy od NetDay. Tematyka najbliższego spotkania będzie skupiać się wokół social mediów. Poniżej najważniejsze informacje: Termin: 15 maja 2010 roku (sobota) Godzina: start o 12.00, koniec o 15.00 Miejsce: Pub Czarna Owca (czyli dawny Johnny’s), ul. Narutowicza 9, Lublin. Zaproszeni goście: Paweł Loedl - Imago PR - “PR w social mediach” Piotr Pal - Pride&Glory- ”Spektakl na 400 milionów aktorów… - czyli o tym, jak mieszkańcom globalnej wioski zaproponowano angaż w teatrze.” Jarek Bielecki - Mint Media Po zaplanowanych prelekcjach jak zwykle chwila czasu na pytania, dyskusję oraz rozmowy kuluarowe. Zapisy na netday.lublin.pl Później idziemy na piwko, soczek.. kto co lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Ktoś chętny na małe piwko w sobotę w Lublinie? Ja wpadnę, ale na 10 dużych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Później idziemy na piwko, soczek.. kto co lubi Będę. Gdzie afterparty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Będę. Gdzie afterparty? Zależy czy wybierzemy wersję soft czy hard. Myślę że wspólnie ustalimy coś wspólnie, trzeba pamiętać że niektórzy będą blokowani na firewallu klubów (niepełnoletni), więc trzeba coś takiego gdzie można użyć "backdoora" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Nie może być Lubin zamiast Lublina? Miałbym jakieś... 500 km bliżej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Nie może być Lubin zamiast Lublina? Miałbym jakieś... 500 km bliżej! Może next time będzie to Lublin Ktoś jeszcze się wybiera? Im nas więcej tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Jak robicie spotkanie w Lublinie to idźcie do Speedway'a obok Olimpu Ciekawa atmosfera tam jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 6h jazdy pociągiem z 1/2 przesiadkami ja odpadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Jak robicie spotkanie w Lublinie to idźcie do Speedway'a obok Olimpu Ciekawa atmosfera tam jest Mieszkam obok Speedwaya, atmosfera, hmmm fakt... jest ciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 W Speedwayu za bardzo wali fajkami :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Jezeli ktos by jechal ze swietokrzyskiego okol. kielc. Autko by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Myślę że jeszcze jedną lub dwie osobę mógłbym jakoś przenocować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Myślę że jeszcze jedną lub dwie osobę mógłbym jakoś przenocować. Albo cztery Panie 6h jazdy pociągiem z 1/2 przesiadkami ja odpadam Jak dla mnie to mało ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Albo cztery Panie Jak dla mnie to mało ;P 4 panie są wliczone w "koszty". A Was nie liczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hardrider 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Ja tam daje moim pracownikom dzien wolny (ale pod warunkiem ze ich zobacze na mini-zlocie) aaaa i ja tez bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Ja tam daje moim pracownikom dzien wolny (ale pod warunkiem ze ich zobacze na mini-zlocie) aaaa i ja tez bede No to mamy Party Line Orange na zlocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hardrider 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Nie party ale Orange jak najbardziej... KTO CHCE NOWĄ AKTYWACJĘ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Nie party ale Orange jak najbardziej... KTO CHCE NOWĄ AKTYWACJĘ?? ja proszę o ajfona 4g za 5 zl i 500 minut do wszyskich za 2 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hardrider 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 ja proszę o ajfona 4g za 5 zl i 500 minut do wszyskich za 2 zł. takie rzeczy tylko w Erze... ale odbiegmy od tematu to jak kto bedzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 ale odbiegmy od tematu to jak kto bedzie?? Prezes Gufanetu KTO CHCE NOWĄ AKTYWACJĘ?? Kilka zdrapek się przyda (ale nie dla mnie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hardrider 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 nie mowie oooo nowych zdrapkach tylko o nowej umowie jak ktos chce "specjalnego" delfina, pelikan albo pantere zapraszam do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 A, nowa umowa to za 2 lata, na razie mi dwie wystarczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 4 panie są wliczone w "koszty". Te 4 panie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Jezeli ktos by jechal ze swietokrzyskiego okol. kielc. Autko by bylo Zabrałbym się z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 [quote name=lolek ' date='12 May 2010 - 19:42' timestamp='1273686155' post='204617] Zabrałbym się z tobą 7894369 odezwij sie na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach