varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Witam, Pewnie stwierdzicie, że głupie mam wymagania, no ale cóż, trzeba spróbować Poszukuję VPS/RPS/cokolwiek z dostępem do SSH, i jak największym transferem. Dysk 1GB spokojnie wystarczy, szybkość łącza 1Mbit/s także, procesor - cokolwiek, żeby się włączyło. Serwer będzie tylko do wymiany plików po SSH, nic więcej. Cena oczywiście jak najmniejsza (widełek nie podaję) a jakość najlepsza Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 U nas na za 9,99zł/mc jest konto shell (wirtualne) które spokojnie wystarczy na potrzeby sftp (np. rsync) ps. zliczamy transfer shell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 1mbit łącza to około 300gb danych. z takim limitem sporo firm w polsce już oferuje vps. zobacz np budgetvps > oferta unlimited. logout, statnet też pewnie coś mają u siebie. Napisz lepiej widełki cenowe oraz lokalizację jaka Cię interesuje;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 U nas na za 9,99zł/mc jest konto shell (wirtualne) które spokojnie wystarczy na potrzeby sftp (np. rsync) ps. zliczamy transfer shell crazyluki - lokalizacja - "wsio ryba", to tylko transfer plików, żeby ten 1Mbit uciągnęło. widełki cenowe - od ZERO do .. ciężko powiedzieć, 40zł/mies z bólem serca oddam, bo ja tylko transferu od tego serwera potrzebuję, i (wiem, że to się tak nie da nie raz) nie chcę płacić za 256RAMu burst do 512, i 1,2 Ghz proc.. bo z tego nie skorzystam. to tak jak z autkiem - niedlugo chce kupic pierwsze - i nie chce kupic takiego z bajerami ktorych nie bede uzywac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www 2 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Sprawdź netvps.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.arcin 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2010 Napisz/zadzwoń do info@hostit.pl, przygotujemy dla Ciebie ofertę serwerów prywatnych (na próżno szukać ich na stronie) wraz z dostępem do SSH. Co ciekawe, zarządzanie VPS tutaj nie różni się niczym od serwerów wirtualnych. Serwer prywatny może zostać dostosowany do Twoich potrzeb i konfiguracji. Stosujemy LinuxVServer a wieć masz pewność, że nie będzie żadnego narzutu na wirtualizację sieci. Wiem, że mam klientów z WHT, którzy korzystają z naszych VPS, więc popytaj się o opinie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2010 Witam, Pewnie stwierdzicie, że głupie mam wymagania, no ale cóż, trzeba spróbować Poszukuję VPS/RPS/cokolwiek z dostępem do SSH, i jak największym transferem. Dysk 1GB spokojnie wystarczy, szybkość łącza 1Mbit/s także, procesor - cokolwiek, żeby się włączyło. Serwer będzie tylko do wymiany plików po SSH, nic więcej. Cena oczywiście jak najmniejsza (widełek nie podaję) a jakość najlepsza Pozdrawiam vps4u.pl i statnet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach