R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2010 Witam mam takie pytanie czy ktoś z was ma problem z zalogowaniem sie na rachunek błąd który mi sie pojawia to : Przepraszamy, ale obecnie nie ma możliwości logowania do internetowego serwisu transakcyjnego.Powtórna próba logowania będzie prawdopodobnie możliwa po upływie 5 minut. Jeśli pozostaniesz na tej stronie, Twoja przeglądarka automatycznie wyświetli formatkę do logowania po upływie 5 minut, pod warunkiem, że logowanie będzie możliwe. Za niedogodności związane z oczekiwaniem na możliwość zalogowania serdecznie przepraszamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 10, 2010 http://biznes.onet.pl/kolejne-awarie-w-bankach,18543,3222086,1,news-detal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2010 ja niestety też mam problemy z zalogowaniem się na konto. Mieli naprawić nie naprawili... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2010 już działa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2010 rzeczywiście jest już ok, ale obsługa mlini jeszcze nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2010 Pisali o przerwach technicznych, że będą dnia 9 maja, a widać problemy techniczne przeciągneły się do 10 maja. Większość dnia usługi banku chodziły albo się ślimaczyły aż do godziny 17nastej. Teraz już wszystko wporządku lata i śmiga Nie ma co narzekać, od czasu do czasu muszą usprawniać nam system i coś tam pogrzebać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2010 Kurde ;/ DotPay z mTransferem się powiesił ;/ Nie dostałem potwierdzeń... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach