ilusio 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2010 Jestem na etapie zakupu dwóch domen "taneczneshow.pl" oraz "showtaneczne.pl" Z partnerką będziemy zajmować się pokazami tańców latynoamerykańśkich (gorąca samba, zmysłowa rumba, energiczna cha-cha i szalony jive z lat 70tych) Z wiadomych względów opłacę obie domeny - proszę jednak o doradzenie którą domenę pozycjonować jako główną? Czy któraś z nich z marketingowego punktu widzenia jest w jakikolwiek sposób 'lepsza'? Z góry dziękuję za propozycje! Jerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2010 Nie powinieneś podawać nazw domen, które chcesz zarejestrować. Na forum, a także w sieci jest wiele osób handlujących domenami, możesz mieć te domeny zajęte. Więc się nawet nie zastanawiaj i wykupuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilusio 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2010 Nie powinieneś podawać nazw domen, które chcesz zarejestrować. Na forum, a także w sieci jest wiele osób handlujących domenami, możesz mieć te domeny zajęte. Więc się nawet nie zastanawiaj i wykupuj. Domeny zająłem w nazwie przed napisaniem tej wiadomości, ale dzięki za troskę zrobiłem wywiad na uczelni wśród kilkunastu sprawdzonych przyjaciół i rzeczywiście taneczneshow.pl przy showtaneczne.pl wypada blado, właściwie nie mam już wątpliwości co do wyboru. Temat spokojnie można zamknąć. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach