Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 06.06.2010 - Sabaton 16.06.2010 - Metallica Jak w tytule, ktoś idzie z ekipy WHT? Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 A może ktoś na ACDC? Pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 http://www.sabaton.pl/articles.php?article_id=56 pytanie gdzie... planuje malbork,bo w łódzkiej dekompresji to ludzie sie pozabijają(sala na 200 osób max...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 IGRY 2010 - Juwenalia Gliwickie 13 maja - Rockowe uderzenie od godziny 17:00 Wreszcie pora na totalne młodzieżowe szaleństwo. Już na samym początku porwą nas do zabawy rytmy muzyki punk w wykonaniu zespołu LENIWIEC. Dalej zagości JAMAL i KSU, zaś niespożyte dawki energii wyzwoli w nas gwiazda wieczoru - KULT. 14 maja - impreza finałowa Igrów, od godziny 16:30 Zagrają: -The RedsKiss - Abradab - Lipali - Kukiz i Piersi - IRA Zapraszam do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 (edytowany) pytanie gdzie... planuje malbork,bo w łódzkiej dekompresji to ludzie sie pozabijają(sala na 200 osób max...) Przyjedź Wojtuś, dam Ci hosting gratis Edytowano Maj 8, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danor 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 Witam. Jak wyżej, zapraszam do Gliwic. Więcej informacji pod adresem http://igry.gliwice.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 Bez przesady Wojtek123, do starego Deko wchodziło więcej niż 200 osób. A w tej nowej niby klimatu nie ma, ale lokalowo chyba większe. Dostępne są już bilety na Sabbaton w Łodzi? Wiecie coś na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 06.06.2010 - Sabaton 16.06.2010 - Metallica Jak w tytule, ktoś idzie z ekipy WHT? na Sabaton chyba podjade bo mam rzut beretem do Malborka. A na Metallicę, Slayera i Behemotha mamy już opłacony autobus Chyba już jest komplet - 50 osób Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 @UP Ale ja pytam o Sabatona w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 Przyjedź Wojtuś, dam Ci hosting gratis Cytuje żebyś się potem nie wypierał, na rękę mi to bo właśnie muszę sobie jakiś sprawić. Co do deko, to po prostu wydaje mi się że robienie koncertu w dość małym klubie jest niezbyt mądre, a w Malborku zapewne będzie fajny klimat. Choć w sumie jak mi to hostingi wciskają... Wawa też pasuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 Jakby ktoś Sabaton/KSU/AD we Wrocku odwiedzał, to może się o mnie potknąć. Akurat tutaj nam miejsca nie zabraknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 no na metallice tez już wszystko dopięte na ostatni guzik... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2010 mamy jeszcze 2 lub 3 miejsca w autobusie do Warszawy na koncert Behemoth, Slayer, Metallica itd - 16 czerwca. Wyjazd z Gdańska przez Tczew. Jak ktoś jest chętny to proszę o info na PW. Autobus z klimą i DVD Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach