feem 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Siema! Kupiłem sobie dziś resller 30GB 100GB Mieszięczny transfer z DA Chciałem sobie zrobić mały hosting za sms (oczywiśćie paypal) Tam pakiety po 1,22 itp Poszukuje jakiegoś darmowego polskiego panelu który bedzie sam zakładał konta i jakiś poradniczek jak go zainstalować. Proszę o szybką odp Z Poważaniem Feem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Za darmo API możesz napisać sam Owy skrypt chodzi po 20-50PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feem 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Nie znam kodowania api ja mówię o jakimś darmowy skrypcie omg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 OMG, kolejny szczeniacki krzaczor nam się szykuje! Witki opadają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Nie znam kodowania api ja mówię o jakimś darmowy skrypcie omg Jakie kodowanie API? eee? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feem 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Pytam się ostatni raz jest jakis panel czy niee ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 jestt PS. Kurde - nie karmić trola, bo jeszcze urośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach