Kolgejt 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Witam! Szukam jakiegoś taniego i dobrego hostingu. Dobrze by było jeśli zapłatę można wykonać przez SMS, ale nie musi. Wymagań jakichś szczególnych nie mam. 1.Zależy mi na stabilności FTP. Z reguły przesyłam pliki nawet kilkanaście razy dziennie. 2. Brak ograniczenia w wielkości przesyłanych plików lub małe ograniczenie. 3. Powierzchnia >100MB Nie potrzebna mi duża ilość FTP i MySQL. Myślałem trochę nad boo.pl, xaa.pl głowanet.pl i hsms.pl Czekam na Wasze propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Witam! Szukam jakiegoś taniego i dobrego hostingu. Dobrze by było jeśli zapłatę można wykonać przez SMS, ale nie musi. Wymagań jakichś szczególnych nie mam. 1.Zależy mi na stabilności FTP. Z reguły przesyłam pliki nawet kilkanaście razy dziennie. 2. Brak ograniczenia w wielkości przesyłanych plików lub małe ograniczenie. 3. Powierzchnia >100MB Nie potrzebna mi duża ilość FTP i MySQL. Myślałem trochę nad boo.pl, xaa.pl głowanet.pl i hsms.pl Czekam na Wasze propozycje. http://www.freecast.pl/cart.php?gid=26 Płatność SMS Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Pana wymagania w pełni spełnia nasz pakiet za 15zł brutto rocznie http://www.webhostingtalk.pl/topic/19114-webhpl-szalenstwa-ciag-dalszy/page__view__findpost__p__166016 Oczywiście ma Pan możliwość testu przez 7 dni bez zobowiązań. Wszystkie usługi uruchamiane są na serwerach w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 boo i xaa sobie odpuść Za sms to: http://www.host-sms.pl Przelewem to glowanet.pl , webh, mzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Polecam proserwer.pl - byłem ich klientem ponad pół roku. Odradzam hsms.pl - bez komentarza. Dodatkowo sprawdź : host-sms.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feem 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Ja tobie zachostuje 100mb za sms cena do uzgodnienia z direct adminem na moim resllerku ;D pisz gg 3644412 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Uważaj na krzaki co mogą za jakiś czas zniknąć z Twoimi danymi. Bierz tylko zaufane firmy. Powiedz jeszcze ile jesteś w stanie miesięcznie/rocznie płacić za hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolgejt 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Uważaj na krzaki co mogą za jakiś czas zniknąć z Twoimi danymi. Bierz tylko zaufane firmy. Powiedz jeszcze ile jesteś w stanie miesięcznie/rocznie płacić za hosting. No, miesięcznie nie więcej niż 15zł. Oczywiści to maksymalne maksimum ;D EDIT: Takie maje pytanie, jaka jest subdomena na host-sms.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Sprawdź więc jeszcze firmę IONIC.pl /brak płatności SMS/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 Patrz podpis. Wszystkie pakiety Start zobacz. Kwestia ile transferu potrzebujesz. Serwery w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach