Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2010 Witam, potrzebuje hostingu o niżej wymienionych lub podobnych właściwościach: 5 GB Miejsca 30-50GB Transferu Miesięcznie Budżet: do 150zł/rok Nie chciał bym żeby były jakieś limity ilości połączeń do bazy na godzinę (teraz mam 2000 połączeń na godzinę w cal.pl strona pada co chwile)... Proszę od razu firmy o podawanie dopuszczalnego obciążenia CPU Pozdrawiam Kimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2010 Nasza oferta, limity CPU dla pakietów uwzględniono pod tabelką: Opcja SW4000 lub droższa opcja SW8000 Panel kontrolny cpanel: http://www.mzhost.co.uk/sharehosting.html Panel kontrolny Direct Admin: http://www.mzhost.co.uk/shareda.html Przed zakupem przetestuj, nie chciałbym aby były jakieś niejasności potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 Odświerzam, czekam na kolejne oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 150zl. na rok ... bez limitu zapytań do bazy ... chyba nie powinno Cię dziwić, że raczej firmy się o Ciebie nie biją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 No właśnie, zapomniałem dodać w moim poście limity zapytań są w każdej firmie. Żadna firma nie da Ci konta współdzielonego bez limitów, poszukaj sobie VPS`a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 Przepraszam źle napisałem, to wszytko z nerwów na usługodawce. Chciałbym żeby były limity Dobowe, tak jak miałem w nazwa.pl tam bodajże było 300 czy 400 tys zapytań do bazy na dobę. Po prostu potrzebuję żeby na godzinę było coś ok 7-10 tys zapytań możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2010 Skoro współpracujesz z livenet to może zapukaj do nich na bok?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach