devon 50 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2016 Hosting bez limitu nie istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2016 Hosting bez limitu nie istnieje. E no coś ty Wiem tylko na stronię podali bez limitu - chce się dowiedzieć co to wg nich jest bez limitu. Bo pewnie zaraz się dowiem że bez limitu dla "normalnych" stron - z tym że dla każdego opis "normalna strona" to całkiem inna definicja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2016 (edytowany) @Westbam - moja opinia którą przedstawiłem wyżej powinna być dobrym punktem odniesienia ;-) Edytowano Styczeń 26, 2017 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2017 https://www.facebook.com/o12pl/Coś się źle dzieje, ponoć właściciel się zmienił, licencje na cpanel się pokończyły, strony nie działają i takie tam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2017 (edytowany) Wystarczy popatrzeć na adres, przejęła ich popularna firma na N z Krakowa Edytowano Styczeń 26, 2017 przez lucaspl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach