mungo28 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2010 Witam. Chciałbym założyć stronę internetową, na której byłby umieszczony sklep internetowy. Nie mam pojęcia jak wiele osób odwiedzało by ten sklep, a asortyment zawierałby powiedzmy 100 produktów. Zależy mi na niezawodnym serwerze z konkurencyjną ceną. Widziałem, że sporo osób poleca webh.pl albo lh.pl. Jakich jeszcze dostawców warto brać pod uwagę? Nie wiem też co z tymi limitami. Ile było by mi potrzebne, żeby nie brakowało ale nie było też za dużo?? Dziękuje z góry za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 4, 2010 Jakich jeszcze dostawców warto brać pod uwagę? Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą - http://glowanet.pl Ile było by mi potrzebne, żeby nie brakowało ale nie było też za dużo?? Tego nikt nie wie, oprócz Ciebie Polecam wybrać pakiet Mini lub Starter, a w razie potrzeby dopłacić różnicę w cenie za zmianę na wyższy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2010 Zapraszam do przetestowania naszej oferty: Co proponujemy: Serwer: SW2000Pojemność dysku: 2 GB Miesięczny transfer: 30 GB Ilość opcji w cPanel 10 (np. 10 MySQL, 10 Kont FTP, 10 zaparkowanych domen itp.) Cena standardowa: tylko 39 złotych na rok Cena w promocji WIOSNA: 33.15 PLN brutto Teraz pakiety także dostępne z panelem Direct Admin lub cPanel do wyboru! Dodatkowe IP 4.99 PLN/miesiąc dla serwerów z cPanel Dodatkowe IP 2 PLN/miesiąc dla serwerów z Direct Admin (Promocja) Lokalizacja DC w Wielkiej Brytanii lub Francji W każdym momencie możliwość zwiększenia planu na wyższy, o wyższych parametrach. Lista Pakietów Hostingowych: http://www.mzhost.co...arehosting.html Aktualne promocje do pakietów: http://www.mzhost.co.uk/promocje.html Oferujemy wsparcie techniczne przez 365 dni w roku (24h na dobę), kontakt poprzez telefon, chat, helpdesk, email. Każde z wyżej wymienionych pakietów posiada bezpłatny okres testowy do 14 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biznes-Host.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2010 Czy mógłbym poprosić niektórych użytkowników o powstrzymanie się od wciskania swojej oferty gdzie tylko się da? Wiem, że to nie moja rola, ale może zwrócę uwagę na ten problem - niektórzy wydają się zbyt nachalni... nie wiem jak inni to odbierają ale mnie to zaczyna denerwowac Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Maj 4, 2010 A co, logout traci klientów? Mnie denerwuje jak pan Grzyb piszę z konta pana Morca. Dostał pan chyba bana no nie? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2010 A co, logout traci klientów? Mnie denerwuje jak pan Grzyb piszę z konta pana Morca. Dostał pan chyba bana no nie? Pozdrawiam Dziecko, proszę Cię.... Nikt nie lubi czytać 100 razy tej samej oferty mzone, to już jest nudne, glowanet przynamniej wykazał się próbą nawiązania do tematu mzone jak jakis maniak ciągle przekleja to samo, ja rozumiem, można zareklamować swoją firmę, raz, dwa nawiązać do wyraźnej prośby, ale nie ciągle w każdym poście, przecież to nie jest prywatny słup ogłoszeniowy mzone kopaczka, troche obiektywizmu a nie tylko szukasz by uderzyc, specjalnie dla Ciebie piszę z zbanowanego konta Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Maj 5, 2010 (edytowany) Dziecko, proszę Cię.... Nikt nie lubi czytać 100 razy tej samej oferty mzone, to już jest nudne, glowanet przynamniej wykazał się próbą nawiązania do tematu mzone jak jakis maniak ciągle przekleja to samo, ja rozumiem, można zareklamować swoją firmę, raz, dwa nawiązać do wyraźnej prośby, ale nie ciągle w każdym poście, przecież to nie jest prywatny słup ogłoszeniowy mzone kopaczka, troche obiektywizmu a nie tylko szukasz by uderzyc, specjalnie dla Ciebie piszę z zbanowanego konta Pozdrawiam, TG To pisz z niego zawszę Dziecko to mów do swojego prawdziwego dzieciaka jak Ci się uda spłodzić ;]* Co do mzone to tylko wkleja swoją ofertę i próbuję nabyć klientów. glowanet to samo ale co z tego? Użytkownik przegląda sobie oferty i patrzy która lepsza i tyle. To że to już jest nudne nie jest to tajemnicą ale taki chyba rynek. Edytowano Maj 5, 2010 przez Bartosz Gadzimski * ostrzeżenie + 7 dni przerwy od pisania (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach