dareks42 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2010 Witam. Potrzebuję serwera dedykowanego o parametrach mniej, więcej takich: Procesor: minimum 2x 2GhZ Ram: minimum 2GB Dysk: około 100GB Łącze: 100mbps, będę szczęśliwy jeśli znajdzie się 1Gbps IP: jedno wystarcza System: FreeBSD w wersji 7.2 Cena: do 300zł/mies Serwer najlepiej żeby znajdował się w zagranicznej firmie. Oczywiście Polskie oferty także mogą być. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2010 Łącze: 100mbps, będę szczęśliwy jeśli znajdzie się 1Gbps Ile ruchu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dareks42 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2010 Ruchu czyli czego? Ilości osób korzystających dziennie z serwisu??? Jestem kompletnym laikiem i trzeba mi tłumaczyć łopatologicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Maj 3, 2010 Ruchu czyli czego? Ilości osób korzystających dziennie z serwisu??? Jestem kompletnym laikiem i trzeba mi tłumaczyć łopatologicznie. Transfer w GB miesięczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Maj 3, 2010 http://www.kimsufi.pl/ks/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dareks42 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2010 kimsufi odpada. Zbyt złych opinii się nasłuchałem. A w mies wyrabiać się będzie w granicach 200GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuomenuCentras 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2010 Serwer dedykowany od 43EU: Intel EKO Intel Procesor: E6500 2x2.93GHz RAM Memory: 2 GB DDRII Hard drive: 2x 1TB SATA RAID massive: Software RAID 1,0 Technology: No hotswap Server platform: Intel components Bandwidth: 10 Mbps IP: 1 jeśli tylko 200 GB ruchu, oprócz niskich kosztów z kolei do 100Mbps. Serwery Litwa. jeżeli zainteresowany, napisz do mnie andrius@duomenucentras.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom3kk Zgłoś post Napisano Maj 14, 2010 http://www.hetzner.d...-produktmatrix/ 100Mbit, core i7 920, 8GB RAM, 4 IP ruch 5TB w standardzie, po przekroczeniu spada do 10Mbit, oczywiscie transfer mozna dokupic, 7 euro = 1 TB platnosc np poprzez wirtualna Vise cena 50 euro /edit/ musialbys dopytac o dostepnosc FreeBSD, kiedys bylo teraz widze ze cos umknelo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DE50.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2010 /edit/ musialbys dopytac o dostepnosc FreeBSD, kiedys bylo teraz widze ze cos umknelo... Można wrzucić samemu, jest też dostępne rescue Freebsd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach