SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2010 Witam odsprzedam 15.25zł na unixstorm rozmyśliłem się z kupna serwera WWW. Chce oddać szybko najlepiej jeśli ktoś ma konto w MBANKU podam dane do przelewu i za 15zł oddam całą zawartość portfela na unixstorm. Nie chce problemów wiec mogę podać nr. telefonu na pm. Z tego co wiem to mbank>mbank transferuje w kilka sekund wiec można to zrobić szybko i bez problemów. Pozdrawiam NIE JESTEM OSZUSTEM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biznes-Host.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2010 Jak myślisz, kto się skusi na 25 groszy? Pozdrawiam, PM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2010 Nie myślałeś by do nich (unixstorm) napisać o zwrot ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2010 Wyraźnie napisane jest w Portfelu, że tej kasy nie da się już zwrócić, jest ona jedynie do wykorzystania w unixstorm na usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2010 Nic o nikogo nie dostałem na PM wiec proszę o kontakt na nik156@wp.pl A niby czemu ma się nie skusić wystarczy wykonać przelew który jest za free (mbank>mbank). Zawsze to 25gr do przodu . Niestety unixstorm nie ma możliwości zwrotu pieniążków. Ale sie nie dziwie dlaczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2010 Brak chętnych ? Mozna może prosić login usera na tym forum który reprezentuje unixstorm ? Może zrobili by wyjątek bo szkoda mi 15zł chociaż 30zł wydałem to tą połowę bym chciał odzyskać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2010 http://www.webhostingtalk.pl/user/5692-michal-gottlieb/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2010 Dodam też że jest możliwość wpłaty na PayPal. Adres prześle na PM dla zainteresowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2010 Jak myślisz, kto się skusi na 25 groszy? Pozdrawiam, PM Wprowadziłeś go w błąd Twoje "PM" po "Pozdrawiam" kojarzy się z prywatną wiadomością ;P Mały OT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2010 No zmyliło mnie trochę. Ktoś chętny na konto ? Oddam powiedzmy za 10zł lepsze to niż nic.... Możliwość zapłaty PayPal'em lub przez przelew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niquit 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 Zakupiłem u tego Pana vPLN. Transakcja przebiegła szybko, miło i sprawnie. Polecam. Prosiłbym o potraktowanie również mojego postu jako zamknięcie tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach