Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Maj 2, 2010 Witam Mam takie pytanie mianowicie mam pusty VPS w USA, i dziś zainteresowało mnie takie coś jak ten serwis rapidox.pl można kupić za 2,44zł 2GB transferu. Teraz moje pytanie jest takie jak działa ten serwis, że to ściąga z rapida mają konto premium i sprzedają transfer czy jak? ja dla własnych celów na swoim vpesie tez tak moge zrobic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrutek 12 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2010 Dokładnie, z pomocą konta premium ściągają na swój serwer dany plik i potem z niego udostępniają go użytkownikowi. Na swoim VPSie też tak możesz zrobić, aczkolwiek pamiętaj, że potrzebujesz konta premium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Maj 2, 2010 Dokładnie, z pomocą konta premium ściągają na swój serwer dany plik i potem z niego udostępniają go użytkownikowi. Na swoim VPSie też tak możesz zrobić, aczkolwiek pamiętaj, że potrzebujesz konta premium. Posiadam konto premium więc jak mogę coś takiego odpalić na serwerze VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2010 hint: rapidleech kolejne głupie pytanie - zamknę temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2010 Jest to zupełnie nie opłacalny biznes - wiem kalkulowałem :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach