Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Witam! Zarejestrowałem rok temu domenę w firmie Castpol.pl. Nie wiedziałem, że przedłużenie będzie tak drogie. Admin podał mi cennik z tej strony: https://hrd.pl/pcenter/resseler_frame/cennik_reseller.php?cD00NzIwMzBkOGE0NTc4MDE5MzUzZWUzYWNkMGZmNDNlNg== Domena kończy się 01.05.2010 roku (faktura płatna do), wygasa 08.05.2010 roku. Czy mogę jeszcze coś zrobić, przenieść, żeby móc przedłużyć taniej? Proszę o szybką odpowiedź i pomoc. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Witam! Zarejestrowałem rok temu domenę w firmie Castpol.pl. Nie wiedziałem, że przedłużenie będzie tak drogie. Admin podał mi cennik z tej strony: Domena kończy się 01.05.2010 roku (faktura płatna do), wygasa 08.05.2010 roku. Czy mogę jeszcze coś zrobić, przenieść, żeby móc przedłużyć taniej? Proszę o szybką odpowiedź i pomoc. Chyba sobie żartujesz, 51 zł brutto za domenę (bo pewnie Ci chodzi o hotfile.com.pl) to za dużo ? Domena kończy się wtedy gdy wygasa. Jak chcesz to możesz przenieść domenę dość szybko (bez transferu bo to przepięcie między partnerami) i sprawnie do innego partnera hrd, np. masternet.pl i tam zapłacisz 45 zł brutto (jedno małe piwo w knajpie mniej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisNH 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2010 Maksymalnie zaoszczędzisz niecałe 10 zł na przeniesieniu np. do ovh.pl, czy masternet.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach