Malitek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Witam, Planuje kupić http://allegro.pl/item1018173970_asus_eee_pc_1005p_n450_2gb_250gb_led_czarny.html Jak mogę wgrać tutaj Windows XP lub Windows 7 zakładając że posiadam w domu zestaw OEM z wybranym systemem ( Plyta ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Z pendrive ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Albo z napędu USB-DVD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Napędu nie mam i raczej nie ma od kogo pożyczyć. Pendrive mam tylko hmm Jak ? Skopiowac pliki na Pendrive czy jakos to trzeba "przygotować" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 cytując klasykę : google.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Oczywiście ,że szukałem Jest coś wspomniane o FreeDos :] Jednakże już się coś mogło zmienić .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 how to install windows 7 without cd how to install windows xp without cd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Zrób załaduj obraz systemu na pendrive i w biosie ustaw aby boot był z pendriva i to wszystko reszta jak w przypadku normalnej instalacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2010 Jakbyś skusił sie na linuxa to jest fajne narzędzie do robienia obrazów na pendrive: unetbootin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Google : ) Ja niedawno Win7 wrzucałem. Trzeba najpierw przygotować pena, go na twardo przeformatować z linii poleceń. Ja mam problem, bo DVD Manty mi teraz go nie rozpoznaje, pewnie coś z sektorami tymi na twardo nadpisywanymi heh. EDIT: O ile pamiętam, to ja korzystałem z tej instrukcji: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1206956.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2010 Tu masz tutorial, ale po angielsku: http://www.syschat.com/install-windows-xp-without-floppy-cd-463.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2010 Dwa miesiące temu instalowałem Win7 z pendrive. Wygląda to banalnie prosto i o ile chcesz mieć Win7 to wygląda to w uproszczeniu tak: Potrzebny jest: komputer z systemem windows (najlepiej też 7 i tyle samo bitowy co ten wgrywany) odpowiedniej wielkości pendrive magiczny program microsoftu do robienia pendrive'ow z instalatorem win7 obraz iso win7 Program instalujesz i odpalasz, podajesz sciezke do iso i do pendrive i czekasz az sie wszystko zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slavko17 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2010 WinToFlash - jest to kompleksowe narzędzie do tworzenia bootowalnych pendrive z plikami instalacyjnymi Windowsa. Jest to bardzo wygodny instalator, w dodatku po polsku. Sam korzystam - działa w 100% Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach