marioside 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Witam, W jaki sposób lub jakiej komendy muszę użyć w SSH aby zmienić hasło do danego relles'a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 zmienić hasło do danego relles'a? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Chyba chodzi Ci o hasło root dla VPS lub dedyka. passwd Wpisujesz stare hasło Potem wpisujesz 2 x nowe hasło Nie będziesz widział wpisywanych haseł. Dla resellera zmienisz hasło w panelu administracyjnym, lub może to zmienić dla Ciebie Twój admin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Chciałbym zmienić hasło do rellesa o nazwie panel. Starego hasła nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Tu chyba chodzi o to, co to jest relles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Mam do mojego serwera dedykowanego opartego o panelu Direct Admin założone oddzielne konto relles o nazwie panel ostatnio zostało zmienione do niego hasło, teraz chciałbym bym zmienić hasło po przez SSH jako root. Już sobie poradziłem. Prosiłbym o zablokowanie tematu Pozdrawiam I przepraszam za kłopot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Ale jeszcze się nie dowiedzieliśmy co to jest relles () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2010 Nabijacie się, Pewnie chodzi o resellera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2010 Ośmieszyłem się Zmieniłem hasło i wszystko elegancko śmiga. A Ty GłowaNET następnym razem zbieraj się szybciej do wyjścia. Proszę o zamknięcie. PS. Przyznaje się do błędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2010 A Ty GłowaNET następnym razem zbieraj się szybciej do wyjścia. A ty poćwicz kondycję, skoro 4km to "daleko" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2010 A ty poćwicz kondycję, skoro 4km to "daleko" i 20 rond to objechania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2010 Oj tam nie marudź, gdyby nie mój gps to nie dojechalbyś po swoje gumy... Gumy do samochodu oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2010 hehe, kondychę mam dobra tylko że roweru wtedy przy sobie nie miałem tak to w 10 minut tam bym był, ale niestety tam gdzie Ty mieszkasz to już koniec miasta jest . Następnym razem Cię odwiedzę w Twoim biurze Ale po drodze odwiedzę Carrefour. Oj tam nie marudź, gdyby nie mój gps to nie dojechalbyś po swoje gumy... Gumy do samochodu oczywiście A co do wypowiedz RuFika zgodzę się z tymi rondami, ale jeden plus był taki że wysiadłem w centrum Proszę o zamknięcie temat, robi się zbędny spam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 1, 2010 hehe, kondychę mam dobra tylko że roweru wtedy przy sobie nie miałem tak to w 10 minut tam bym był, ale niestety tam gdzie Ty mieszkasz to już koniec miasta jest . Następnym razem Cię odwiedzę w Twoim biurze Ale po drodze odwiedzę Carrefour. A co do wypowiedz RuFika zgodzę się z tymi rondami, ale jeden plus był taki że wysiadłem w centrum Proszę o zamknięcie temat, robi się zbędny spam. Trzeba było mówić Mogliśmy pod samym domem wysadzić ronde w jedna mańke czy drugą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 1, 2010 (edytowany) tam gdzie Ty mieszkasz to już koniec miasta jest Nieprawda, bo początek Edytowano Maj 1, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach