Niezadowolony 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2010 Witam. Wiem bardzo dobrze, że wszyscy zawsze szukają darmowych serwerów bez reklam. Jednak ja potrzebuję darmowy serwer z wieloma reklamami narzuconymi odgórnie od usługodawcy. Jeśli macie jakieś "debeściarskie" typy to podajcie mi adresy tych stron. Serwer nie musi być duży. Satysfakcjonuje mnie coś około 50MB, może być brak MySQL. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2010 www.yoyo.pl www.prv.pl Chyba oni mają najwięcej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2010 www.cba.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2010 www.cba.pl cba ma najmniej reklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2010 Czytając między wieraszami : szukasz miejsca gdzie znaleźć reklamodawców ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niezadowolony 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Nie. To dość skomplikowane żeby wytłumaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Pewnie Niezadowolony chce przekonać klienta, że darmowy hosting jest do bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niezadowolony 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2010 Pewnie Niezadowolony chce przekonać klienta, że darmowy hosting jest do bani Otóż to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach