Saint 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2010 Jako, że Multimo mnie już kompletnie dobiło poczynając od jakości, a kończąc na cenach i braku rachunków przez co nie mogłem sobie odpisać w zeszłym roku ulgi za internet, a w tym zrobiono mi wielką łaskę przesyłając kopie po wielkiej awanturze. Doszedłem do wniosku, że chyba już czas na zmianę. Myślałem o Netii poniekąd, ale z tego co się zorientowałem tam też nie jest specjalnie za wesoło, o Neo to już nawet nie che wspominać ... co mi zostaje skoro mieszkam w domu i od alternatyw wobec DSL-ów jestem praktycznie odcięty. Praktyków (szczególnie Netii) proszę o radę opinię. Z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2010 Nie wiem jak na drutach TP ale na drutach netii mam adsl w domu od paru lat i poza wcześniejszym kiepskim uploadem (teraz dali pakiety 8/1 itd całe szczęście) i brakiem stałego IP jest ok - zanotowałem może 2 przerwy (w Krakowie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2010 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach