eber 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2005 Witam! Sprawa jest prosta - szukam numeru telefonu do wlasciciela h4c.pl, ew. jego adresu mail. Jeżeli ktoś dysponuje tymi danymi, to proszę o kontakt. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irvin 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 A to nie tutaj - tylko w piaskownicy Poczytaj ten temat, a znajdziesz to czego szukasz ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteq 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 @Irvin: Chodziło o h4c - Hosting 4 Company (lub jakoś tak) a nie o Dominikowe h4u. To sa raczej inne krzaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 Chyba tak: gg:6898506 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irvin 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 Zapewniaj, że już sytuacja opanowana. Winą obarczaj hackera. Sync.pl & h4c.pl, czyli zły Lord Dominik N. atakuje. Sprawa się ciągnie dość długo, ponieważ niejaki Dominik N... Dlatego dałem linka Nie wiem czy to błąd czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteq 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 to akurat byl błąd. W postach niżej chyba była taka informacja.. teraz nie chce mi sie nawet sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach