Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2010 Witam. Chcę kupić jeszcze jeden serwer. Zastanawiam się nad Ionic.pl (pakiet1) i nad vps4u.pl (pakiet 3) . vps4u ma trochę lepszą ofertę 1.4procek i 200gb transferu . Ionic ma trochę słabe łącze. Poprzednio miałem active-hosting i tam było dużo szybsze. Proszę o kilka słów klientów owych firm:) PS. Można w vps4u płacić dotpayem? Zależy mi także na płatności dotpay! Edycja: Może statnet vps1 lokalizacja Polska/ btw Proszę o szybkie odpowiedzi, ponieważ serwer potrzebuję na jutro Wierzę, że ktoś z Was mi dobrze doradzi @hekko Przykro mi, szukam czegoś tańszego za 30zł/ msc Parametry najlepsze w tej cenie:P Ja wykorzystuję 100MB-120MB ram'u dysku: 800mb proca: mało Wystarczy 2GB miejsc na dysku, ale za to transfer żeby był dość duży. Najbardziej odpowiada mi vps4u + 128mb ram'u, bo lubię mieć trochę wolnych zasobów tak na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2010 Jakich parametrów poszukujesz i w jakiej cenie ? Skorzystaj z 3 dniowego okresu testowego w naszej firmie jeśli oferta Ci odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach