jinx 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2010 Witam, nie wiem czy jest Wam znany portal http://virtualstudy.pl Jest to portal non-profit promujący technologie Microsoft (również webowe) Chciałbym zapytać, czy znajdzie się na tym forum ktoś gotowy sponsorować konto FTP pod download screencast'ów zamieszczonych na stronie. Jak sądzę istnieje możliwość reklamy w zamian (a target jest chyba wyjątkowo atrakcyjny bo są to informatycy zainteresowani technologiami z których znaczna część ma ścisły związek z aplikacjami Webowymi). Może ktoś ma jakiś serwer w OVH z obciążonym procesorem i wolnym transferem, lub coś podobnego Zaznaczam, że jestem WYŁĄCZNIE użytkownikiem virtualstudy.pl i nie działam na polecenie kogokolwiek z zarządu (jeśli to dobre określenie) virtualstudy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2010 Jest to portal non-profit promujący technologie Microsoft (również webowe) Microsoft to ma jednak potężną maszynę marketingową - sami się organizują, szukają sponsora, pracują nad promocją produktów MS - a kierownictwo tylko liczy kase, ciekawe co oni sobie wtedy myślą o tych biednych ludziach Jak to jest na produkty MS kase macie a na hosting 20 PLN już nie Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2010 Jak to jest na produkty MS kase macie a na hosting 20 PLN już nie jestem tam tylko user'em więc pierwszoosobowa liczba mnoga to zła forma obawiam się, że 20 zł może nie wystarczyć nie zdziwiłbym się gdyby microsoft coś z tego sponsorował (ale nie wiem o tym na pewno) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach