bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2005 Coś dzisiaj sporo błędów. Przy przeszukiwaniu for: Could not delete old search id sessionsDEBUG MODE SQL Error : 1153 Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' DELETE FROM phpbb_search_results WHERE session_id NOT IN ('1640d4a4cd4c4ddcfba010bf318e02c0', i dalej może kilkaset sesji, a na koniec:Line : 699File : search.php I nie jest to jednorazowy błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 to samo mam jak biore osatnie posty (( cos nam sie wht sypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 Wszystko zaczelo sie od wczorajszych problemow z serwerem. Wychodzi, ze nie moze usunac ostatnich sesji uzytkownika (czemu to jeszcze nie wiem). Wysłany Czw 20 Paź, 2005 11:43: Jesli nadal wystepuja te problemy to prosze piszcie. Powinno byc lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 Jesli nadal wystepuja te problemy to prosze piszcie. Ja nadal mam problem z ostatnie posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 Dalej to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 max_allowed_packet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 chyba juz dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Październik 20, 2005 niestety musialem postapic dosyc brutalnie i wyczyscilem tabele sesji (ponad 7MB) powinno pomoc na troche. Przepraszam za problemy w zwiazku z tym (wszystkich wylogowalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach