Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2010 Witam, jakie proponujecie darmowe panele administracyjne dla początkujacych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2010 Jakieś inne można? i tutoriale z procesem instalacji pod debian lenny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2010 isp config 3 jest z tutkiem isp cp - http://isp-control.net/ kloxo http://www.howtoforg...enny-ispconfig3 Proszę link ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2010 Fajny jest openpanel Możesz także wypróbować webmin'a. btw Panele administracyjne serwerem czy kontem www? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2010 To ja się podepnę - jest jakiś darmowy panel który pozawala też na zarządzanie repozytoriami git,svn,mercurial oraz aplikacjami Rails. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2010 tomii, chyba nie. Do SVN jest uSVN. Całkiem przyjemny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2010 Fatk usvn pozwala na zarządzanie repozytoriami ale mi chodziło o jakieś dodatki do normalnych paneli hostingowych aby poza normalnymi funkcjami (jak zarządzanie domenami , prawdzanie transferu) dodatkowo w tym samym panelu nożna było zarządzać repozytoriami a nie mieć kliku paneli - widziałem że takie coś mają niektóre firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2010 Ale może być to też jakieś ich autorskie rozwiązanie. Bądź plugin komercyjny, ale nie widziałem takiego czegoś jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2010 Myślałem że może jest coś darmowego lub coś co da się w miarę łatwo o takie funkcje rozszerzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach